Veelgestelde Vragen (FAQ)

Welkom bij onze Veelgestelde Vragen-pagina! Bij De Beveiligingsjurist begrijpen we dat juridische en administratieve processen soms ingewikkeld kunnen zijn. Daarom hebben we deze handige FAQ-sectie opgezet om jou te helpen. Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten, fiscaal, de CAO, en alle andere vragen over de beveiligingsbranche. 

Heb je een specifieke vraag over juridische of administratieve zaken? Kijk dan hieronder; de kans is groot dat je het antwoord vindt. En als je vraag er niet tussen staat, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning. Laten we samen zorgen dat jouw juridische en administratieve zaken soepel verlopen!

Heb jij vragen en of opmerkingen ? Plaats jouw reactie hieronder dan komen wij er op korte termijn op terug.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

CAO Particuliere beveiliging

Wat zijn ORT ?

ORT heet ook wel onregelmatigheidstoeslag. Dit begrip heeft betrekking op onregelmatige tijden waar je toeslag voor krijgt. Zo kan het zijn dat jouw dienst begint om 19:00 uur en eindigd om 23:00 uur. Over deze uren krijg je dan toeslag.

Hoeveel vakantiegeld moet er betaald worden

In de CAO Particuliere beveiliging staat dat er 8% vakantiegeld ook wel vakantiebijslag genoemd betaald moet worden.

Beveiligingspas

Mag ik doorwerken als ik een brief heb gekregen van de politie dat ze voornemens zijn om mijn pas in te trekken?

Ja, het is namelijk een voornemen. Je mag dan nog gewoon blijven werken. Als jouw pas wordt ingetrokken dan staat dit vermeld in de brief dat je de beveiligingspas moet inleveren.

Hoeveel tijd heb ik voor het indienen van een zienswijze?

Voor het indienen van een zienswijze heb je normaal gesproken 2 weken, soms staat er in brieven 3 weken. Houdt de datum goed in de gaten.