De beveiligingsjurist heeft een nieuw logo en huisstijl

Gepubliceerd op 13 april 2022 om 15:42

Geschreven door: John Boelhouwer, 28 oktober 2021

Het is jullie vast al opgevallen: De Beveiligingsjurist heeft een nieuw jasje aangetrokken!  Een nieuwe website, een nieuw logo en een geheel vernieuwde huisstijl, alles om nog duidelijker en helder te communiceren met onze klanten.

Ik ben John Boelhouwer en De Beveiligingsjurist is mijn initiatief. Het bedrijf is opgericht  om iedereen die werkzaam is in de particuliere beveiliging met woord en daad terzijde te staan. Ikzelf heb een achtergrond als beveiliger waardoor ik de praktijk door en door ken. Omdat ik weet hoe ingewikkeld het soms kan zijn om vragen stellen en op de juiste wijze op te komen voor jezelf, heb ik De Beveiligingsjurist laagdrempelig en toegankelijk gemaakt, zoals ik zelf ook ben.

Het is een serieuze bedrijfstak, juridische hulpverlening, maar niemand is er bij gebaat als de jurist in een ivoren toren zit en onbegrijpelijke taal uitslaat. Hierdoor onderscheidt De Beveiligingsjurist zich sterk van andere juridische adviesbureaus:

  • Toegankelijk
  • Informeel
  • Praktisch
  • Helder
  • Soepel in de omgang
  • Kent als ex-beveiliger de dagelijkse praktijk

De Beveiligingsjurist beschermt de mensen die dagelijks andere mensen beschermen: De beveiligers.

Onze nieuwe huisstijl heeft een aantal voor de beveiliging kenmerkende onderdelen in zich: striping zoals vaak gebruikt in de beveiliging, vingerafdruk elementen te vinden in centrische cirkels, en een aantal cirkels als basis voor het logo en als basis voor het idee.

 

Achter het ontwerp zit de volgende gedachte:

De kleine cirkel in het midden staat voor een beveiligd object of persoon, de tweede, grotere cirkel er omheen staat voor de beveiliger die het object beveiligd en de derde, de grootste buitenste cirkel staat voor De Beveiligingsjurist, want die beschermd de beveiliger.

Van alle drie de cirkels heeft de ontwerper een uitsnede gemaakt. Deze uitsnede is gebruikt voor het logo en de huisstijl van De Beveiligingsjurist, zodat het geheel open en bereikbaar is, precies waar het om gaat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.