Service abonnement


Als werkgever moet je op veel verschillende zaken letten bij het in- en uitdienst treden van personeel. Zo ben je verplicht om de gegevens van je personeel vast te leggen in een dossier. Het goed opstellen en up-to-date houden van dit dossier kan veel werk met zich meebrengen. Daarnaast is een goed bewaard en veilig dossier van groot belang bij een (langlopend) arbeidsconflict. Door een ervaren arbeidsrecht jurist tijdig in te schakelen, los je het probleem snel op en bespaar je op de lange termijn geld, tijd en escalerende conflictsituaties. 

 

In het arbeidsrecht is er zelden of nooit sprake van een zwart-wit situatie. Er zijn vaak situatieafhankelijke factoren in het spel en de voortdurend veranderende regelgeving maakt het arbeidsrecht steeds lastiger. Het is daarom begrijpelijk wanneer je niet meer weet waar je aan toe bent. In dat geval is het het wijs om contact opnemen met De Beveiligingsjurist, een ervaren arbeidsrecht specialist. De Beveiligingsjurist helpt jou bij het nemen van de juiste beslissing, op basis van actuele en accurate kennis.

Jij wilt toch ook een bedrijfsjurist ?

Veel vaker krijgen wij de vraag, kan jij onze bedrijfsjurist worden ? Ja, natuurlijk. Met deze werkzaamheden gaan we jou en jouw bedrijf ondersteunen. Wij bieden je drie verschillende mogelijkheden aan. Lees verder en maak je keuze!


Voordelen:

  • Arbeidsrechtelijk overzichtelijk
  • Je eigen bedrijfsjurist 

  • Overzichtelijke kosten
  • Laag uurtarief
  • Een jurist die jouw contracten en je bedrijf kent
  • Geen onnodige extra inlees kosten
  • Jouw juridische en praktische sparringpartner
  • Een digitale kluis voor jouw contracten met werknemers
  • 10, 15 of 25% korting op ons uurtarief

Service abonnement:

Door middel van het service abonnement biedt de beveiligingsjurist pro-actief ondersteuning op het gebied van arbeids- en ondernemingsrecht binnen de beveiligingsbranche. Het kantoor van De beveiligingsjurist is gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van werkgevers bij ondernemingsvragen alsmede arbeidsrechtelijke zaken.


Pakket groen
Uitgebreid kennismakingsgesprek
Sparringpartner 8 uur per jaar normaal € 760,00
Contractbeheer (digitale kluis)
Attenderingsservice (op tijd aangeven onbeperkt aantal werknemers)
10% korting op ons uurtarief

Pakket blauw
Uitgebreid kennismakingsgesprek
Sparringpartner 15 uur per jaar normaal € 1.425,00
Contractbeheer (digitale kluis)
Attenderingsservice (op tijd aangeven onbeperkt aantal werknemers)
Attenderingsservice extra: Advisering contract maximaal 5 werknemers
Communicatie met jouw werknemer (brief, mondeling, gesprekken etc) half uur per werknemer inbegrepen
15% korting op ons uurtarief

Pakket grijs
Uitgebreid kennismakingsgesprek
Sparringpartner 20 uur per jaar normaal € 1.900,00
Contractbeheer (digitale kluis)
Attenderingsservice (op tijd aangeven onbeperkt aantal werknemers)
Attenderingsservice extra: Advisering contract maximaal 5 werknemers
Communicatie met jouw werknemer (brief, mondeling, gesprekken etc) één uur per werknemer inbegrepen
25% korting op ons uurtarief

Indien je meerdere werknemers in de pakketten wenst hebben bedragen de extra kosten:

Aantal medewerkers Prijs
6 - 10 medewerkers € 199,00 per medewerker per jaar
11 - 25 medewerkers € 175,00 per medewerker per jaar
26 - 100 medewerkers € 149,00 per medewerker per jaar

Begrippenlijst:

Uitgebreid kennismakingsgesprek

Simpel gezegd, we leren elkaar kennen. Wie is de beveiligingsjurist ? Wie ben jij ? Uiteraard kun je gelijk je vragen stellen die je beantwoord wilt hebben. 

Sparringpartner

Wij zijn niet als alle andere juridische kantoren. Wij zijn bijna altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Wij begrijpen hoe de beveiliging werkt, en dat is geen 9 tot 5 mentaliteit! Wij kunnen 80% van jouw juridische vraagstukken direct beantwoorden. Dit doen wij efficiënt, op een creatieve manier en altijd correct. Voor die andere 10% schakelen wij een specialist in. De andere 10% zijn vragen waar wij als kantoor geen antwoord op kunnen geven zoals "Hoe moet ik mijn inkomstenbelasting invullen?" Kortom: Je kunt ons bellen als je behoefte hebt aan een sparringpartner, ook met vragen die buiten onze expertise vallen zoals bijvoorbeeld ‘Welk softwarepakket zal ik kiezen voor mijn boekhouding?’

Contractbeheer (digitale kluis)

Je kent het wel. "Waar is nou dat samenwerkingscontract gebleven?" Vanaf heden zit dat contract in onze portal. Heb jij dat contract nodig ? Dan sturen wij deze op verzoek toch even op naar jou?

Attenderingsservice (op tijd aangeven onbeperkt aantal medewerkers)

Het is altijd een ramp met arbeidscontracten, wanneer moest het contract van Piet ook alweer verlengt worden, of ben ik te laat met opzeggen ? Dit zijn wekelijkse vragen die wij krijgen. Wij sturen jou op tijd een service bericht zodat jij op tijd weet dat een contract afloopt. Je maakt geen fouten meer.

Attenderingsservice extra: advisering contract "maximaal 5 werknemers" (optioneel extra af te nemen)

Wij adviseren jou uiteraard net zoals hierboven, het op tijd aangeven wanneer jouw medewerker een contract nodig heeft. Maar, wat is nou fijner als wij jou inhoudelijk gaan adviseren wat je het beste met deze betreffende medewerker kunt doen ? Heb je al gedacht aan de voor en nadelen van een uren- vast contract. Wat zijn de risico's ? Wij adviseren wat je het beste met jouw gewaardeerde medewerker kunt afspreken. 

Attenderingsservice extra: op maat per werknemer door ons laten verzorgen "maximaal 5 werknemers" (optioneel extra af te nemen)

Hiermee ben je contractueel van hele gedoe af. Wij adviseren welk contract jouw medewerker aangeboden krijgt en wij bieden deze aan namens jou! Wij kunnen op jouw verzoek, en na goedkeuring jouw medewerker het contract laten tekenen. Denk hierbij aan verlening, (wets) wijzigingen, uren contracten e.d. Kortom: compleet verzorgt, geen contractuele hoofdpijn meer. 

Communicatie met jouw werknemer (brief, mondeling, gesprekken etc)

Ontzorgen van jou is onze prioriteit. Welke taken zullen wij van jou overnemen ? Een gesprek met jouw medewerker, vriendelijk of niet ? Een gesprek voeren "eventueel bij jou op kantoor". Ontslag aanzeggen ? Wij doen waar jij voor kiest! Datums en tijden uiteraard in overleg. Hoe handig is het, dat jij je eigen juridisch medewerker aan je zijde heb staan.