Sparringpartner

De Beveiligingsjurist, jouw zakelijke sparringpartner

Wie helpt je om met jouw bedrijf nieuwe wegen in te slaan?

Je hebt een team medewerkers met wie je je dagelijkse werkzaamheden bespreekt en overlegt. Of je hebt een management team die klaar staat om te brainstormen over nieuwe ideeën en oplossingen. Of je bent een eigenaar van een klein bedrijf en je bespreekt je uitdagingen met een goede vriend of je partner. Je vindt dus in regel altijd wel iemand om je dagelijkse gang van de zaken mee te delen.


Niet alleen een sparringpartner maar ook een vertrouwenspersoon

Maar… heb je ook iemand met wie je je toekomstige plannen kunt delen? Iemand die je helpt mee te denken over uitbreidingen van je business, over aanpassingen in je bedrijf. Over op zoek gaan naar andere wegen? Iemand die je helpt om nieuwe deuren te openen? Iemand met ruime kennis van de regels, voorschriften en beperkingen? Iemand die in staat is om out of the box te denken?

 

Don’t Think Out of the Box - Think Like there is No Box!


Een sparringpartner op wie je kunt bouwen

Als eigenaar van een beveiligingsbedrijf heb je het vast al meegemaakt: het is erg belangrijk om iemand te hebben die je kunt vertrouwen, die niet gaat voor de meest voor de hand liggende oplossing, die meedenkt maar geen ja-knikker is. Een goede sparringpartner is een belangrijke persoon voor elke ondernemer. 

 

Waarom?
Een juiste sparringpartner neemt de volgende inbreng mee voor jouw bedrijf en jou persoonlijk:

  • Vertrouwen en discretie
  • Nieuwe ideeën, visie en een verfrissende perspectief
  • Respons en weerwoord
  • Drijfveren, argumenten en verklaringen
  • Een goed onderlegde en ervaren juridische sparringpartner

Vertrouwen en discretie

Het is voor een ondernemer altijd belangrijk om iemand te hebben die je zonder voorbehoud kunt vertrouwen. Iemand van wie je zeker weet dat hij/ zij niet met je beste ideeën er vandoor gaat of ze doorbrieft aan de concurrentie. Iemand die in alle talen zwijgt over je contracten, personeel en financiën. Dat alleen is al een goede reden om een bekwame sparringpartner te zoeken.

Drijfveren, argumenten en verklaringen

Een goede sparringpartner zorgt voor de nodige argumenten en drijfveren en voor een stabiele motivatie. Soms kunnen de externe of interne omstandigheden er voor zorgen dat je als ondernemer je motivatie opeens op een laag pitje ziet belanden.

Dan is het beurt aan je sparringpartner om je zelfvertrouwen en motivatie weer op het juiste niveau te brengen.

Respons en weerwoord

Aan een ja-knikker heb je weinig. Iemand die vooral jou wil ‘pleasen’ evenmin. Als je met iemand aan het sparren bent, is het krijgen van tegengas echt belangrijk. Je schiet er toch niets mee op als je sparringpartner het klakkeloos eens is met jouw visie? Tegengas is motiverend en inspirerend en brengt het beste in je naar boven. Als je plannen voor je bedrijf hebt bedacht die niet te realiseren zijn, te kostbaar of megalomaan, dan is het fijn - en bijzonder nuttig - om iemand te hebben die je van een weerwoord dient en helpt om nieuwe mogelijkheden te zien.

Nieuwe ideeën, visie en een verfrissend perspectief

Je hebt een voortgangsplan bedacht voor je bedrijf. Je wilt uitbreiden, anders inrichten, zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Of je wilt een andere juridische vorm voor je bedrijf kiezen. Laat je sparringpartner dan meedenken met jouw visie en je helpen met het uitzetten van de concrete benodigde stappen. Een juiste, goed onderlegde sparringpartner helpt je met het meedenken maar ook met het uitzetten van concrete stappen en het omzeilen van de eventuele valkuilen.

Een goed onderlegde en ervaren juridische sparringpartner

De Beveiligingsjurist is een jurist met veel diepgaande kennis van de beveiligingsbranche. Daarnaast is hij bekwaam in alle andere ingewikkelde facetten van het bedrijfs- en arbeidsrecht.

Heeft jouw bedrijf een HR functionaris in dienst? Dan heb je waarschijnlijk de arbeidsrecht vraagstukken goed afgetimmerd. Op andere rechtsgebieden is het wel heel goed mogelijk dat je behoefte hebt aan een ervaren juridische sparringpartner. Op het gebied van het bedrijfsrecht komt het vaak voor dat juridische hulp onmisbaar is.


De Beveiligingsjurist, een ervaren en bekwame juridische sparringpartner

Voor deze en vergelijkbare situaties heeft De Beveiligingjurist een goede oplossing bedacht. Naast de service abonnementen kun je kiezen voor het ‘Sparringpartner concept’.

Wat is dat?

Het Sparringpartner concept biedt je de mogelijkheid om tijd van een jurist in te kopen wanneer je dat echt nodig hebt. En dat tegen een gereduceerd tarief!

 

Sparringspartner abonnement
- Contracten maken
- Contracten nakijken
- Procederen
- Vraagstukken
- Advies
- Alle andere waarbij onze tijd voor nodig is

De Beveiligingsjurist biedt aan:

20 uur aan juridisch advies met 25 % korting! In plaats van 95 euro per uur betaal je dan 71.25 euro. Heb je meer juridische uren nodigGeen punt, ook deze mag je inhuren tegen het gereduceerde tarief.

 

Het kantoor van De Beveiligingsjurist is gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van werkgevers bij ondernemingsvraagstukken alsmede arbeidsrechtelijke zaken binnen de beveiligingsbranche.