Loonstrook controle


Het kan gebeuren dat je loonstrookjes niet helemaal kloppen. En wie weet, heb je nog geld tegoed van je werkgever. Een administratief foutje is snel gemaakt. Laat De Beveiligingsjurist het voor je uitzoeken door een uitgebreide loonstrookjes controle voor je uit te voeren. Het is best mogelijk dat je nog een flinke betaling tegoed hebt van je werkgever.

 

Zo doen we dat:

  • De Beveiligingsjurist controleert je loonstrookjes (maximaal 3 maanden, tenzij we meer kunnen vorderen zo besparen we kosten.
  • Klopt alles? Prima, dan weet je dat je niets tekort bent gekomen. Het is een fijn en zeker gevoel dat alles administratief klopt. 
  • Klopt het niet zo goed? Dan heb je geld tegoed en kunnen wij het gaan vorderen voor je. Je kunt er ook voor kiezen om een conceptbrief van ons naar jouw werkgever te sturen. 

Kosten:

  • Per loonstrook van een periode van 4 weken vragen wij € 35,00 exclusief 21% btw. 

Wat krijg je voor dit geld?

- Er wordt gekeken naar je uurloon en je contractuele uren

- Er wordt gekeken naar ORT

- Er wordt gekeken naar je reiskosten

*Wij controleren geen verschuivingstoeslag dit ligt bij jou om aan te tonen. Meestal kun je dit opvragen bij jouw werkgever (let op: Dit geldt niet bij oproepcontracten)

Heb je andere wensen, laat dit ons weten we kunnen jou hier vast wel mee helpen.

Heb je interesse en wil je meer weten? Maak een afspraak voor het controleren van je loonstrookjes! Het kan een leuke spaarpot zijn! Velen gingen jou voor!