Als de boekhoudkundige bezigheden niet je meest favoriete tijdverdrijf is en je kennis van de materie laat ook nog het een en ander aan te wensen over, dan doe je er beter aan om je belastingaangifte en mogelijk de complete boekhouding uitbesteden aan de specialisten met ervaring.

Als zzp’er heb je hoogstwaarschijnlijk recht op diverse aftrekposten. Aftrekposten worden van je winst afgehaald en betekenen dus dat jouw belastbaar inkomen lager wordt. Doordat je belastbaar inkomen lager wordt hoef je ook minder belasting te betalen. En dat is natuurlijk altijd prettig. 

 

 

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden?

Het heeft natuurlijk een aantal voordelen. Om te beginnen worden al je aftrekposten keurig voor je geregeld, zoals zelfstandigen- en startersaftrek, kleine ondernemingsregeling, MKB winstvrijstelling en investeringsaftrek.

Maar ook een correcte invulling van je zakelijke kosten (en vergis je niet, de Belastingdienst controleert regelmatig of de opgegeven zakelijke kosten ook daadwerkelijk zakelijk zijn. Een goede administratie met alle bijbehorende documentatie is hierbij van belang.

 

En wat denk je van het correct verwerken van je pensioenopbouw? Je bent als zzp’er zelf verantwoordelijk voor je pensioen. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een lijfrenteverzekering of een bankspaarrekening. De premie die je hiervoor betaalt is belastingvrij en mag dus afgetrokken worden van je fiscale winst. Kies je voor een Fiscale Oudedag Reserve? Dan is het zeker verstandig om je goed te laten adviseren want hiervoor reserveer je een percentage van de winst voor later. Dit heeft een aantal fiscale voordelen.

 

Uitbesteden: veilig, snel, accuraat en voordelig

Als je zeker wilt zijn van een correcte Belastingaangifte waarbij gebruik is gemaakt van alle voordelen en `aftrekbare opties dan doe je er goed aan om dit uit te besteden aan ervaren specialisten. 

 

De Beveiligingsjurist adviseert je graag bij alle financiële vraagstukken. Wij hebben veel kennis en ervaring met fiscale stukken.  Wanneer zich bijzondere vraagstukken voordoen, beschikken wij over een uitgebreid netwerk van externe specialisten en kunnen wij deze desgewenst inhuren.

 

Tarieven:

Product Prijs
Aangifte inkomstenbelasting (zit bij het pakket in) los € 129,95
Aangifte inkomstenbelasting + partner (zit bij het pakket in) los € 159,95

Deze tarieven zijn exclusief 21% btw

Wist je dat De Beveiligingsjurist ook jouw complete boekhouding kan verzorgen?

Kijk voor meer info op:https://www.debeveiligingsjurist.nl/zzp-ers/financieel-2/boekhouding-uitbesteden-1/