Begeleiding bij het starten van een onderneming


Je droom wordt realiteit

Je gaat, nadat je goed hebt nagedacht, je droom in uitvoering brengen: je start met een eigen onderneming. Tijdens de voorbereidende en uitvoerende fase komen er ongelooflijk veel zaken op je af, en allemaal moeten ze snel en goed geregeld zijn. 

Je moet je bedrijf inschrijven bij Kamer van Koophandel, je moet je ND nummer regelen, mogelijk ga je op zoek naar een partner voor financiering. 

Ondanks een berg diverse informatie die je online kunt vinden, kan het snel gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet en behoefte hebt aan ondersteuning van iemand die heel goed thuis is in de materie. Of misschien heb je behoefte aan een sparringpartner die met jou zijn betrouwbare mening en advies kan delen.

De Beveiligingsjurist helpt je op weg

De juristen van De Beveiligingsjurist begeleiden startende ondernemers zodat bij de start van je zakelijke activiteiten alles goed geregeld is, zonder valkuilen.

Wij kunnen je begeleiden bij:

  • Het opstellen van je ondernemingsplan 
  • Het aanvragen en/ of adviseren bij je financiering
  • Alle papierwerk bij inschrijvingen, verzekeringen en administratie van een startende onderneming
  • Marketing- en communicatieplan
  • Het aanvragen van een ND nummer
  • Het aanmelden van jouw onderneming bij de Belastingdienst
  • Kostenbesparende maatregelen

 

Wij begeleiden jou op weg naar een succesvolle onderneming

Wij helpen jouw onderneming met een succesvolle start. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze klanten, onder andere ondernemers in de beveiliging, weten wij als geen ander waar een startende onderneming tegenaan kan lopen. Door onze professionele begeleiding krijgt jouw onderneming een probleemloze start. We helpen je graag bij het uitkomen van je dromen. Bel ons vandaag nog om de mogelijkheden voor jouw startende onderneming door te nemen.

Meer weten over de valkuilen voor startende ondernemers? 

Lees onze blog op:
https://www.debeveiligingsjurist.nl/actualiteit/kennis-blog/951340_ben-je-een-startende-ondernemer-probeer-deze-valkuilen-te-vermijden/