Heeft jouw boekhouder verstand van beveiliging?

Gepubliceerd op 13 december 2022 om 21:40

Geschreven door: John Boelhouwer, 13 december 2022

 

Heeft jouw boekhouder verstand van beveiliging?

Nee? Dan is het misschien slim om uit te kijken naar een andere boekhouder. Want de particuliere beveiligingsbranche kent vele ingewikkelde voorschriften en verloningssystemen waar je als bedrijf aan moet voldoen.

 

 

Ook de cao voor de beveiligingsbranche is ingewikkeld en vraagt kennis van de zaak. Zoals je weet wordt jouw bedrijf regelmatig gecontroleerd door SFPB op het naleven van alle regels van de cao voor de beveiligingsbranche. Voldoe je niet aan de gestelde eisen kan het uiteindelijk een boete voor jouw bedrijf betekenen. En daar wordt je natuurlijk niet blij van!

Ben je op zoek naar een ervaren, deskundige en integere boekhouder die je helpt om alle financiële wateren veilig te bevaren? Kies dan voor de diensten van De Beveiligingsjurist.

De Beveiligingsjurist komt uit de beveiligingsbranche en heeft er een jarenlange ervaring mee. 

Niet alleen kent hij alle voorschriften, regels en uitzonderingen op de regels op zijn duimpje, hij is ook thuis in ondernemingsrecht en belastingen en heeft voor jou veel tips en tricks om  jouw financiële zaken goed te regelen. Zodat jij geld verdient en overhoudt!

 

Wat neemt De Beveiligingsjurist jou uit handen?

  • Inboeken van onbeperkt aantal facturen
  • BTW aangifte naar jouw keuze maandelijks of eens per jaar
  • Bijhouden van grootboekrekening
  • Een sparringpartner voor alle boekhoudkundige vragen
  • Samenwerking online 

 

Kijk voor meer informatie over onze boekhouding diensten op https://www.debeveiligingsjurist.nl/.Onze nieuwe klanten bieden wij een mooi welkomstgeschenk: De gehele maand januari 2023 GRATIS!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.