Wpbr kampt met achterstand in verwerking van aanvragen

Gepubliceerd op 6 maart 2023 om 15:00

Justis meldt dat het team Wpbr momenteel te maken heeft met een aanzienlijke achterstand in het verwerken van de aanvragen. Het inlopen van de achterstand duurt langer dan gepland. Om het een en ander te versoepelen is er een tijdelijke regeling in het leven geroepen voor de verlenging van een vergunning.

 

Een vergunning waarvoor tijdig verlenging is aangevraagd blijft geldig totdat Justis officieel een beslissing tot verlenging heeft genomen. Dat betekent dat bedrijven die wachten op de beslissing van Justis op hun aangevraagde verlenging, in de wachttijd gewoon hun werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren na de einddatum van hun verlopen vergunning.

Let op! Belangrijk!
Om gebruik te kunnen maken van deze versoepeling is het wel noodzakelijk dat de aanvraag voor een verlenging van de vergunning vóór de einddatum van de oude vergunning bij Justis binnen moet zijn. De meest geschikte manier om gebruik te kunnen maken van deze regeling is om een melding van de aanvraag voor een verlenging te doen bij Korpscheftaken van je eenheid.

Kijk voor meer informatie op:

https://justis.nl/nieuws/20-02-2023-tijdelijke-regeling-wet-particuliere-beveiligingsorganisaties/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.