NU OOK VOOR DE WERKGEVERS: LOONSTROOKJES CONTROLE

Gepubliceerd op 13 april 2022 om 15:42

Geschreven door: John Boelhouwer, 16 januari 2022

In de laatste maanden van het afgelopen jaar heeft De Beveiligingsjurist voor aanzienlijke furore gezorgd in de particuliere beveiligingsbranche. Vele beveiligers hebben hun loonstrookjes ingediend om deze gratis te laten controleren op de juistheid van de berekeningen en uitbetalingen.

De resultaten zijn spectaculair. Bij 107 opdrachtgevers heeft De Beveiligingsjurist niet of niet correct uitbetaalde bedragen teruggevonden van totaal 217.238,00 euro! Wegens het enorme succes is de loonstrookjes controle actie verlengd tot 31 maart 2022.

 

In de loop van de laatste maanden hebben de medewerkers van De Beveiligingsjurist steeds meer stemmen gehoord vanuit de verschillende beveiligingsbedrijven waarin de werkgevers zelf hun behoefte hebben uitgesproken om de salarisstrookjes van hun werknemers te laten controleren. Ook daar kunnen immers foutieve bedragen uitbetaald of ingehouden zijn.

Daarom heeft De Beveiligingsjurist besloten om de loonstrookjes controleactie ook aan de ondernemers en werkgevers in de particuliere beveiligingsbranche aan te bieden.

Met ingang per direct kunt u als bedrijf/ondernemer/ werkgever ook de salarisstrookjes van uw personeel laten controleren.

 

Wij controleren 1 salarisstrookje gratis op no cure no pay basis. Afhankelijk van het behaalde resultaat kunnen we verdere controle en overige stappen in een persoonlijk gesprek overleggen. Ook voor deze controle actie kunt u de loonstrookjes aanleveren tot 31 maart 2022.

 

Weet u zeker dat uw werknemers de juiste bedragen uitbetaald krijgen? Niet tekort en niet teveel? Neem bij enige twijfel contact op met De Beveiligingsjurist en verzeker uzelf van een correcte administratie!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.