Ben jij al voorzien van de juiste kennis ? 

 

Jij moet doen waar je goed in bent, dat is ondernemen! Wij doen waar wij goed in zijn en dat is adviseren, bemiddelen en jou helpen met jouw vraagstukken!

Waar loop jij tegenaan als het gaat om administratie en financiën ? Heb jij veel vragen welke niet beantwoord worden ?

Wij zijn gespecialiseerd in de beveiligingsbranche !


Ons team bestaat uit administrateurs die vertrouwd zijn met de beveiligingsbranche, juristen gespecialiseerd in het arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en fiscale vraagstukken en een cao (voor de particuliere beveiliging) en loon specialist in het bijzonder gericht op de medewerkers en verloningen bij de particuliere beveiligingsorganisaties.

Kortom, alles wat je nodig hebt, vind je bij ons! En wij hebben diepgaande kennis van de beveiligingsbranche!


Wat kunnen wij voor jou betekenen ? 


Fiscaal

Jaarrekening opmaken

Een eenmanszaak heeft niet de verplichting om van elk boekjaar een jaarrekening te sturen naar de Kamer van Koophandel. Wel is de eigenaar van een eenmanszaak verplicht om een aangifte te doen van zijn zakelijke activiteiten en zijn financiële resultaat bij de Belastingdienst. Om dat te kunnen doen, is er een balans en een resultatenrekening nodig. 

Lees meer »

Boekhouding uitbesteden

Als je een type ondernemer bent die hoog opgestapeld rijen schoenendozen bezit vol met onduidelijke en verbleekte bonnetjes, dan is het boekhouden misschien niet helemaal jouw ding. 

Lees meer »

Juridisch

Binnenkort meer 

Ondernemingsrecht

Als zelfstandige ondernemer zal je vaak geconfronteerd worden met diverse facetten van het ondernemingsrecht. Het is een veelomvattend rechtsgebied met onder andere onderwerpen die voor het reilen en zeilen van een onderneming zeer belangrijk zijn. Denk hierbij aan de structuur van je onderneming, het sluiten van leveringsovereenkomsten en  de rechtsvorm van je onderneming.

Lees meer »

Overeenkomsten

Binnenkort meer 


Opstarten bedrijf

Binnenkort meer 

Adviseren bij het maken van keuze rechtsvorm

Welke rechtsvorm past bij mijn onderneming? Een vraag die je zich als (beginnend) ondernemer ongetwijfeld zal stellen. De rechtsvorm van uw onderneming is één van de keuzes waarvoor u komt te staan bij het starten van een onderneming of nieuwe activiteiten. Dit vraagstuk is dan ook een van de eerste kwesties waar u zich mee bezig dient te houden, loopt u hierin vast of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij vertellen u op deze pagina graag meer over de verschillende rechtsvormen en de gevolgen hiervan. Samen met u maken wij vervolgens een goede, weloverwogen keuze!

Lees meer »

Belasting aangiftes

Binnenkort meer 

Belasting aangifte uitbesteden

Het is natuurlijk erg leuk om een eigen onderneming te hebben. Het geeft je veel vrijheid en je werkt ook echt ergens naartoe. Met andere woorden: je hebt een doel in je leven en je kunt daar veel voldoening uithalen. Tegelijkertijd zijn er natuurlijk ook bepaalde aspecten waar je wellicht wat minder mee hebt. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de administratie. Dit is verplicht voor iedere ondernemer. Het is dan ook belangrijk dat de administratie goed wordt uitgevoerd, anders kun je tegen verschillende problemen aanlopen en daar heb je ongetwijfeld geen zin in. Wij kunnen een professional aan je bedrijf leveren. U kunt dus belastingaangifte uitbesteden aan ons. Maar waarom zou jij de belastingaangifte uitbesteden? Lees snel verder om daar achter te komen.

Lees meer »

Bedrijf beëindiging 

Binnenkort meer 

Turboliquidatie proces

Men spreekt van een turboliquidatie als een vennootschap wordt ontbonden zonder vereffening van haar vermogen. Dit betekent dat de aandeelhoudersvergadering van een BV een ontbindingsbesluit neemt. Als dan blijkt dat de BV geen baten meer heeft, dan houdt de BV alsdan op te bestaan. Als u een vennootschap heeft waarin geen activiteiten of activa zitten, is dit is dus een hele snelle manier om die BV’s op te ruimen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Lees meer »