Arbeidsrecht


Het arbeidsrecht is altijd "grijs gebied" er bestaat niet echt een zwart/wit recht. Vele zaken gaat het om wat er daadwerkelijk gebeurt. Het arbeidsrecht richt zich altijd tussen de werknemer en de werkgever. Dit omvat zaken zoals loon, arbeidscontracten, schorsing of ontslagen. Dit gebeurt altijd wanneer de werknemer en de werkgever onenigheid hebben over een zaak. Wij kunnen jou helpen. Staat er iets niet tussen ? Contacteer ons dan even, allicht kunnen we je alsnog helpen.

Wij kunnen je helpen met de volgende zaken:

  • Loon: Vele conflicten over het loon gaat over de hoogte, of achterstallig loon. Ook kan het gaan om doorbetaling van ziekte. Er zijn een tal van mogelijkheden. Wij adviseren jou graag in deze kwestie. 
  • Arbeidscontracten: Je dient als werknemer en werkgever zelf goed de arbeidscontract(en) goed door te lezen alvorens je tekent. Let goed op bij de aard van de overeenkomst en wat de wet zegt. Het is namelijk niet altijd wat er een arbeidsovereenkomst staat. Mensen maken heel veel fouten. 

Achterstallig salaris Prijs
Advies € 95,00
Advies + contact wederpartij € 475,00
Advies + onderhandelen / bemiddelen + evt. vaststellingsovereenkomst / salaris vorderen tot de procedure € 895,00
Procedure N.O.T.K.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Voor een loonvordering kunnen fee afspraken gemaakt worden op basis van winst behaalde resultaten. Zonder dat het u geld kost Vraag naar de mogelijkheden. 


Schorsing / non-actief stelling Prijs
Advies € 190,00
Advies + contact wederpartij € 650,00
Advies + bemiddelen / onderhandelen + evt. vaststellingsovereenkomst € 995,00

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

De boven genoemde prijzen zijn een indicatie, deze prijzen vallen meestal lager uit.


Weetje: Wist je dat in arbeidszaken de werkgever geheel of gedeeltelijk de kosten vergoed ? Dit geldt meestal met het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst en in onderhandelingssituaties.