Werknemers


De Beveiligingsjurist heet niet zomaar De Beveiligingsjurist. De naam van het bedrijf geeft de mate van zijn betrokkenheid weer bij de wereld van de particuliere beveiliging. De Beveiligingsjurist heeft ervaring en kennis van de beveiligingsbranche en kan zich bijzonder goed invoelen in het dagelijks bestaan van een beveiliger.

 

Het doel van beveiliging is het verhogen van de veiligheid en de aanwezige of te verwachten risico’s te beheersen, verminderen of elimineren.

Onder het woord beveiliging vallen diverse soorten en manieren om te beveiligen  zoals beveiliging met behulp van dienst- of speurhonden, materiële beveiliging  en manbeveiliging oftewel met behulp van beveiligers.

Beveiligers zorgen voor de algemene veiligheid, het detecteren van gevaar en het beschermen van medemensen, zij hebben dus een zeer belangrijke en verantwoordelijke taak om uit te voeren.

 

De Bedrijfsjurist vraagt zich telkens af:
Hoe en door wie worden de beveiligers beschermt?
Wie beschermt de beschermers?

 

De Beveiligingsjurist staat altijd klaar om namens de beveiligers op te treden. Of het nu gaat om het uitbetalen van achterstallig loon of bij het bemiddelen en procederen wanneer jouw beveiligingspas dreigt te worden ingenomen, De Beveiligingsjurist staat altijd klaar voor de beveiligers.

 

Wij verlenen diverse diensten op juridisch, financieel en fiscaal gebied. De Beveiligingsjurist is betrouwbaar, laagdrempelig en altijd bereikbaar. 

 

Wil je meer informatie, zit je met een probleem of met een vraag? Bel, app of mail De Beveiligingsjurist! Het eerste uur is altijd gratis!