Werkgevers


Een eigen bedrijfsjurist? Ja, graag!

Vandaag de dag is er geen bedrijf meer te vinden die geen baat zal hebben bij een goede en bekwame bedrijfsjurist. In combinatie met een HR functionaris ontstaat er een sterke structuur die garant staat voor adequate en correcte oplossingen van diverse personele en juridische hoofdstukken. Doch men treft zo’n combinatie vaak slechts aan bij grote bedrijven, kleine en middelgrote bedrijven zijn veelal niet in staat om de kosten van een dergelijke bezetting te dragen.

 

Juridisch Service Abonnement

De Beveiligingsjurist biedt deze bedrijven zijn expertise aan voor een keur aan juridische vraagstukken. Op zoek naar een eigen bedrijfsjurist maar zonder maandelijkse loonlasten? Kijk dan eens naar onze Juridisch Service Abonnement mogelijkheden. Er is een keuzepakket mogelijk, naast andere opties, voor een aantal uren juridisch advies en begeleiding tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief.

 

Een sparringpartner, integer, bekwaam en loyaal

Liever geen abonnement maar wel behoefte aan een deskundige, eerlijke en betrouwbare sparringpartner? Kies dan voor De Beveiligingsjurist, een integere sparringpartner die vanuit zijn kennis van de particuliere beveiligingsbranche klaar staat om mee te denken aan pragmatische en werkbare oplossingen.