Wie zijn er werkzaam bij de beveiligingsjurist ?


Foto 2015

John Boelhouwer 
Oprichter | Jurist

info@debeveiligingsjurist.nl 

Mijn naam is John Boelhouwer, ik woon samen met mijn familie in Asperen. De wet en de toepassing ervan in het dagelijks leven heeft mij altijd geïnteresseerd.

Ik ben in 2012 begonnen bij een vakantiepark om stage te lopen in de beveiliging. Kort nadat ik deze stage en de opleiding beveiliging had afgerond ben ik in 2013 in loondienst gegaan bij twee andere beveiligingsbedrijven. Hier heb ik onder andere mobiele surveillance gereden en veel evenementen beveiligd. 

In 2014 begon ik als ondernemer in de beveiliging. Ik had een paar medewerkers en leuke opdrachten zoals object- en evenementenbeveiliging.. 

In de loop van 2015 heb ik mijn eigen incassobureau gestart, ik verzorgde diverse incasso- en andere diensten.

Medio 2017 ging ik voor een forse uitbreiding samen met een compagnon. Dit heeft geresulteerd in  een onderneming met veel werknemers en ingehuurde zzp'ers. Het bedrijf had naast een juridisch kantoor ook een beveiligingsbedrijf, een opleidingsbureau en nog een aantal andere nevenactiviteiten. 

In 2021 ben ik op zoek gegaan naar nieuwe wegen en uitdagingen en na twee maanden nadenken over een vervolg van mijn carrière heb ik De Beveiligingjurist opgericht.

De Beveiligingsjurist is werkzaam voor de beveiligers en de beveiligingsbedrijven en is gespecialiseerd (onder andere) in:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Bestuursrecht
  • Cao particuliere beveiligingsbedrijven

Michael Meijnaert
Beveiliging cao specialist, loonstrook controle, Boekhouding, planning

michael@debeveiligingsjurist.nl

De geboren en getogen Amsterdammer Michael staat De Beveiligingsjurist al ruim acht jaar terzijde met diverse werkzaamheden. Van huis uit een beveiliger, kent hij als geen ander alle in- en outs van particuliere beveiliging. 

De zevenentwintig jaar oude Michael is een beveiliger in hart en nieren. Sinds het behalen van zijn beveiliger diploma is hij altijd als beveiliger aan het werk geweest en elke dienst die hij draait doet hij nog steeds met groot plezier. 

Het meest geniet hij van het feit dat hij mensen kan helpen, dat hij voor ze veiligheid en correcte afwikkelingen kan waarborgen. 

Tot zijn sterkste eigenschappen behoren dan ook zijn vermogen om echt naar mensen te luisteren samen met een groot inlevingsvermogen. Daartegenover staat dat hij niet altijd de meest geduldige mens ter wereld is en als hij iets gedaan wil hebben, dan moet het bij voorkeur snel klaar en af zijn.

Michael is naast een gedreven en gemotiveerde teamplayer ook een echte familieman met veel hobby’s zoals klussen, dingen maken of repareren en een serieus zwak voor lekker eten.


Kamila Straatsburg
Content manager, blogger,
social media en online marketing

Vanaf 2019 verzorgd Kamila alle teksten, social media en online marketing voor De Beveiligingsjurist. 

De op de particuliere beveiliging gerichte specialisatie van De Beveiligingsjurist, controle van verloningen, loonstrookjes controle, hulp en bemiddeling bij inname van beveiligers passen bieden een enorm interessant en breed veld voor een bezielde en leergierige tekstschrijver. 

Kamila heeft veel ervaring met online marketing en het schrijven van content voor diverse grote en kleine bedrijven. Naast haar vaardigheden in social media en online marketing is ze in haar vrije tijd een enthousiaste boekenrecensent.


Kaylee
Secretariaat / Backoffice
Controller, incassobeheer

boekhouding@debeveiligingsjurist.nl

Kaylee, een waardevol lid van ons team. Ze houdt zich graag op de achtergrond en wordt niet graag op de voorgrond gezien. Als controller binnen ons bedrijf speelt Kaylee een cruciale rol. Ze is verantwoordelijk voor essentiële financiële processen zoals facturatie en incassobeheer. Haar expertise strekt zich uit tot het zorgvuldig beheren van incassoprocedures, waarbij ze zowel efficiëntie als nauwkeurigheid hoog in het vaandel houdt. Naast haar professionele kwaliteiten, is Kaylee ook een gepassioneerde hobbyist. Haar liefde voor sporten weerspiegelt haar toewijding en doorzettingsvermogen, eigenschappen die ze ook in haar werk toepast. Wanneer ze niet bezig is met haar werkzaamheden, vind je Kaylee vaak in de keuken. Koken is voor haar niet alleen een hobby, maar ook een manier om creativiteit en passie uit te drukken. Ze geniet van het experimenteren met nieuwe recepten en kan urenlang genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden.