Over ons


De Beveiligingsjurist is betaalbaar en toegankelijk voor iedereen in de beveiligingsbranche. Of het nu gaat om een loonvordering, het nakijken van contracten of ziekte. Wij zullen jou op een correcte manier helpen. Jij bepaalt overigens zelf wat je wilt vorderen.

Simpelweg een check laten uitvoeren op je loonstroken is ook geen probleem. Wij zullen jou de mogelijkheden geven wat je eventueel kan vorderen bij je werkgever.

Het idee achter het dit bedrijf:
Wij zijn erachter gekomen dat veel beveiligingsbedrijven zich niet houden aan de CAO particuliere beveiliging of horeca- en evenementen. We hebben een onderzoek gedaan waar de medewerkers nu precies tegen aanlopen. Vele beveiligers begrijpen grotendeels de CAO wel, maar velen maken er geen gebruik van.

Wij zijn er om een uitleg te geven over de CAO en de uitvoering daaromtrent.

Dit zijn enkele vragen waar beveiligers tegen aan lopen:

  • Worden de toeslagen wel netjes berekend?
  • Wordt de verschuivingstoeslag wel berekend?
  • Word je netjes betaald tijdens arbeidsongeschiktheid?


Daarnaast helpen wij diverse beveiligingsbedrijven met conflicten tegen andere beveiligingsbedrijven. Deze conflicten worden al snel opgelost aangezien wij vele bedrijven kennen binnen de beveiligingsbranche.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het recht omtrent de beveiligingsbranche en zijn er om je te helpen bij jouw rechtsvraag.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.


Wie zijn er werkzaam bij de beveiligingsjurist ?


John Boelhouwer 
Directeur | Jurist

Mijn naam is John Boelhouwer, ik woon samen met mijn familie in Asperen. De wet en de toepassing ervan in het dagelijks leven heeft mij altijd geïnteresseerd.

Ik ben in 2012 begonnen bij een vakantiepark om stage te lopen in de beveiliging. Kort nadat ik deze stage en de opleiding beveiliging had afgerond ben ik in loondienst gegaan in 2013 bij twee andere beveiligingsbedrijven. Hier heb ik onder andere mobiele surveillance gereden en veel evenement beveiligd. 

In 2014 begon ik als ondernemer in de beveiliging. Ik had wat medewerkers en leuke klussen zoals objecten en evenementen. 

In de loop van 2015 begon ik mijn eigen Incassobureau, ik verzorgde onder andere incassodiensten.

 

Medio 2017 ging ik samen met een compagnon en we bouwde een leuke onderneming met veel ZZP'ers en werknemers. We hadden toen een Juridisch kantoor, een beveiligingsbedrijf, een opleidingsbureau en nog wat nevenactiviteiten. 

In 2021 ben ik op zoek gegaan naar nieuwe wegen en uitdagingen en na twee maanden nadenken over een vervolg van mijn carrière heb ik De Beveiligingjurist opgericht.

Specialisme: 

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Bestuursrecht